دبیر همایش ملی آیینهای عاشورای عنوان کرد: هدف از برگزاری همایش ملی آیینهای عاشورایی، تبلیغ فرهنگ عاشورایی و مقابله با هجمه گسترده تبلیغات سو دشمنان علیه تفکر شیعه است

۲۴ آبان ۱۳۹۴ | ۲۰:۲۳ کد خبر : ۳۰۸۸ اخبار تصویری
-
دبیر همایش ملی آیینهای عاشورای  عنوان کرد: هدف از برگزاری همایش ملی آیینهای عاشورایی،  تبلیغ فرهنگ عاشورایی و مقابله با هجمه گسترده تبلیغات سو دشمنان علیه تفکر شیعه است
 اولین همایش ملی آئینهای عاشورایی در روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ28 و29 آبان ماه  و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری دبیرخانه تشکلهای اسلامی به میزبانی واحد یادگار امام(ره)شهرری با حضور مسئولان  و هیات های مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار می گردد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالرضا فرهادیان معاون فرهنگی و دانشجویی واحد یادگار امام(ره) و دبیر همایش افزود: این رویداد بزرگ فرهنگی در مسیر تبلیغ فرهنگ عاشورایی و در مقابله با هجمه گسترده تبلیغات سو دشمنان علیه تفکر شیعه به صورت سراسری و کشوری با برنامه های متنوع فرهنگی برگزار می گردد.

دبیر نخستین همایش آینهای عاشورایی گفت: تاکنون بیش از1700اثر در بخشهای عکاسی هنر های آئینی، شعر، مداحی، تعزیه و پوستر از سراسر کشور به دفتر دبیرخانه همایش ارسال که پس از مرحله داوری تخصصی در نهایت به 30 اثر برگزیده و منتخب به رسم یادبود هدایایی اهدا می گردد.

وی در ادامه افزود: 114 اثر برگزیده در نمایشگاهی، در روزهای برگزاری همایش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) جهت بازدید  علاقمندان به نمایش گذاشته می شود.

دکتر فرهادیان در ادامه اظهار کرد: در این همایش از منتخبین هیات های مذهبی نیز تقدیر بعمل می آید.

وی در پایان ضمن تقدیر از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس تشکلهای اسلامی، هیات های مذهبی و همه کسانی که در برگزاری مطلوب این همایش تلاش نموده اند افزود: جهت ارتقائ سطح آگاهی دانشجویان شرکت کننده کارگاه های آموزشی نظیر آسیب شناسی هیات های مذهبی با حضور استادان خبره  برگزار  می گردد.

گفتنی است دمان زنی، تعزیه، مراسم عزاداری، در روزهای برگزاری همایش از دیگر برنامه های فرهنگی در نظر گرفته شده می باشد.

نظر شما :