کلینیک سلامت و مشاوره واحد یادگار امام(ره) بزودی افتتاح و راه اندازی می شود

۲۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۹:۵۷ کد خبر : ۳۰۸۶ اخبار تصویری
کلینیک سلامت و مشاوره واحد یادگار امام(ره) بزودی افتتاح  و راه اندازی می شود
  به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد دکترعبدالرضا فرهادیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان اینکه کلینیک سلامت و مشاوره در راستای دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه و با هدف دسترسی به خدمات سلامت برای تمامی دانشجویان ، استادان و کارکنان دانشگاه راه اندازی شده است افزود: کلینیک سلامت و مشاوره واحد یادگار امام(ره) در روز پنج شنبه 94/8/28توسط مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح و راه اندازی خواهد شد.

دکترفرهادیان در ادامه با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) 30 هزار نفر دانشجو 1500نفر استاد و مدعو و همچنین420نفر کارمند حضور دارند افزود: در این کلینیک پزشک، دکتر روانشناسی تکنسین آموزش دیده و تعدادپنج نفره مشاوره در زمینه های مختلف از قبیل تحصیلی ، عاطفی ، خانوادگی ، زناشویی ، روانی ، ارتباط بین فردی  و ... در طول هفته از ساعت8صبح الی15بعدظهر خدمات رایگان را به دانشگاهیان این دانشگاه ارائه می نمایند.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در پایان ضمن تقدیر از مساعدتهای دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) در خصوص تجهیز و راه اندازی کلینیک سلامت افزود: افتتاح و راه اندازی این کلینیک به منظور ایجاد بستر مناسب سلامت جسمی و روحی دانشگاهیان این واحد دانشگاهی انجام پذیرفته است.

نظر شما :