برگزاری ضیافت استادان در واحد

ضیافت استادان واحد یادگار امام(ره)شهرری در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

طرح ضیافت استادان با همکاری معاونتهای آموزشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری با عناوین آموزشی، طبق آیین نامه ارتقاء اعضاء هیئت علمی و همراه فوق برنامه های متنوع با موضوعات قرآنی، مهدویت،‌ طب اسلامی و ... شهریورماه در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین یاری خانی زمان برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری را 31 مرداد  ماه 1394  عنوان کرد و افزود: طرح مذکور در دو سطح استادانی که سال‌های گذشته در طرح ضیافت اندیشه حضور داشتند و استادانی که امسال برای نخستین بار در آن شرکت می‌کنند با موضوع اصول تعلیم و تربیت و معرفت شناسی در دو سطح یک و دو در غالب16ساعت آموزشی، توسط اساتید مجرب برگزار می گردد .

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد یادگار امام خمینی (ره)شهرری با بیان اینکه افتتاحیه این طرح با حضور مسؤولین دانشگاه و استادان شرکت کننده و مدرسین  طرح ضیافت در حرم سید الکریم (ره) برگزار می گردد افزود: برگزاری مراسم افتتاحیه طرح ضیافت در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) باعث خواهد شد تا شرکت کنندگان ضمن زیارت حضرت از  روح بلند محدث بزرگ آقا سید عبدالعظیم الحسنی (ع) مدد بجویند .

وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه برای استادان شرکت کننده در هر روز طرح، کلاسهای فوق برنامه فرهنگی متنوعی از جمله کارگاه خانواده قرآنی، نشست هم اندیشی اساتید، طب اسلامی، مهدویت، اردوی یکروزه درون شهری به همراه خانواده ها برگزار می شود، گفت: امیدوارم برنامه های فرهنگی امسال نسبت به سال گذشته با کیفیت بهتری برگزار گردد .

لارم بذکر است اساتید محترم در هنگام ثبت نام استان را تهران و شهر را شهرری انتخاب نمایند و حتما از بین دانشگاه های تابعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) را انتخاب نمایند.

جهت ثبت نام تا تاریخ 25 /5 /94  سایت nahadrey.ir مراجعه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 55229348 تماس حاصل نمایید.

چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۴  ۱۳:۴۷

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵  ۱۳:۲۲:۳۳
تعداد بازديد از اين خبر : 677
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.