برگزاری کارگاه تفسیر سوره حدید در ماه مبارک رمضان ویژه اساتید و کارکنان واحد

به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد به منظور آشنایی کارکنان و اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی با معارف قرآن اقدام به برگزاری کارگاه تفسیر سوره حدید کرده است.

دکتر مهدی انصاری معاون فرهنگی و اجتماعی واحد ضمن گرامیداشت ماه نزول قرآن افزود:کارگاه آموزشی تفسیر سوره مبارکه حدید با حضور دکتر جمشید جلالی و حجت الاسلام سید محمد حسن موسوی در نماز خانه های مجتمع مرکزی و صفائیه و با همکاری دفتر آموزش نیروی انسانی این واحد دانشگاهی در ایام مبارک ماه رمضان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه برگزار می گردد .

وی با بیان اینکه مدت این دوره از کارگاه آموزشی 16 ساعت است، افزود: در پایان دوره به کارکنانی که 60 درصد حد نصاب امتیاز را کسب نمایند گواهی پایان دوره اعطا  و به نفرات اول تا سوم هم جوائزی اهداء می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی واحد در ادامه  هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی و معرفت‌افزایی دینی کارکنان و اعضای هیات علمی  و همچنین بهره گیری بیشتر آنان از برکات این ماه مبارک با مضامین قرآنی دانست.

وی با توجه به برگزاری برنامه های فرهنگی متنوع در این ماه مبارک، افزود: طرح تلاوت قرآن کریم، و تفسیر قرآن با حضورکارکنان و استادان ، از جمله برنامه‌های معنوی و فرهنگی است که در این ماه پر خیر و برکت در نماز خانه های این واحد دانشگاهی  برگزار میگردد.

انصاری در پایان  ضمن تقدیر از معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای گسترش برنامه های فرهنگ در واحدهای دانشگاهی، از حضور کارکنان و اعضای هیات علمی در برنامه های قرآنی و فرهنگی واحد در ماه مبارک رمضان تقدیر کرد.

سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴  ۹:۳۴

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵  ۱۲:۱۴:۲۳
تعداد بازديد از اين خبر : 512
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.